ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.) σημαίνει αγωνιστικό συναγερμό στο αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα. Η κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης σε βάρος των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει και ταυτόχρονα η όλο και πιο βαθιά ελληνική εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους είναι οι δυο όψεις της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η  Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.) σημαίνει αγωνιστικό συναγερμό στο αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα. Η κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης σε βάρος των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει και ταυτόχρονα η όλο και πιο βαθιά ελληνική εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους είναι οι δυο όψεις της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής.

Στην πολιτική αυτή δεν χωράει καμία αναμονή , κανείς συμβιβασμός , είναι αντιλαϊκή στο σύνολό της , όσο κι αν προσπαθεί να την εξωραΐσει η πολύμορφη προπαγάνδα της κυβέρνησης κι όλων αυτών που τη στηρίζουν. Μόνη επιλογή για το λαό μας είναι ο δρόμος της οργάνωσης, του αγώνα με τον πραγματικό αντίπαλο στο στόχαστρο.

Οι αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος  να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις  στην πανελλαδική απεργία της 8ης Δεκέμβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ πανελλαδικά.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια