ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ 36ΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ 36ΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2016

Η Οργανωτική Επιτροπή της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης πληροφορεί τους ειρηνοδρόμους που θα πορευτούν την Κυριακή 15 Μάη 2016 για να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής

AFISA 36 MARATH POREIA_4 1Η Οργανωτική Επιτροπή της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης πληροφορεί τους ειρηνοδρόμους που θα πορευτούν την Κυριακή 15 Μάη 2016 για να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τα εξής:

  • Θα πρέπει να είναι ντυμένοι με ελαφρά ρούχα και κατά προτίμηση με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Να προτιμήσουν βαμβακερές κάλτσες και όχι νάιλον.
  • Να φορούν καπέλο για προστασία από τον ήλιο και να αποφεύγουν να εκθέτουν στον ήλιο προς αποφυγή εγκαυμάτων γυμνά χέρια και πόδια.
  • Να πίνουν συχνά άφθονο νερό για την αποφυγή αφυδάτωσης και να μην καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
  • Όσοι έχουν προβλήματα υγείας μπορούν να περπατήσουν όσο αντέχουν και σε περίπτωσης κόπωσης να ακολουθήσουν με το πούλμαν που θα ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
  • Μπορούν επίσης να περπατήσουν μια μικρή απόσταση προς το τέλος της πορείας ή να υποδεχθούν τους ειρηνοδρόμους στον τερματισμό έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
  • Θα υπάρχει κινητή καντίνα από την οποία οι ειρηνοδρόμοι θα μπορούν να προμηθεύονται νερά, αναψυκτικά και σάντουιτς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8:00 ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
8:30 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
9:30 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ-Στάση
12:00 ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ- Στάση
13:30 ΠΙΚΕΡΜΙ-Στάση
14:30 ΠΑΛΛΗΝΗ-Στάση
15:30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΛΗΝΗ
17:30 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Στάση
18:30 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-Τερματισμός πορείας. Εκδήλωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων. Ομιλία, χαιρετισμοί, συναυλία.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια