ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ 37ΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΟΥΣ  ΤΗΣ 37ΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2017

Η Οργανωτική Επιτροπή της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης πληροφορεί τους ειρηνοδρόμους που θα πορευτούν την Κυριακή 14 Μάη 2017 για να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής

Η Οργανωτική Επιτροπή της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης πληροφορεί τους ειρηνοδρόμους που θα πορευτούν την Κυριακή 14 Μάη 2017 για να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τα εξής:

  • Θα πρέπει να είναι ντυμένοι με ελαφρά ρούχα και κατά προτίμηση με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Να προτιμήσουν βαμβακερές κάλτσες και όχι νάιλον.
  • Να φορούν καπέλο για προστασία από τον ήλιο και να αποφεύγουν να εκθέτουν στον ήλιο προς αποφυγή εγκαυμάτων γυμνά χέρια και πόδια.
  • Να πίνουν συχνά άφθονο νερό για την αποφυγή αφυδάτωσης και να μην καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
  • Όσοι έχουν προβλήματα υγείας μπορούν να περπατήσουν όσο αντέχουν και σε περίπτωση κόπωσης να ακολουθήσουν με το πούλμαν που θα ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Μπορούν επίσης να περπατήσουν μια μικρή απόσταση προς το τέλος της πορείας ή να υποδεχθούν τους ειρηνοδρόμους στον τερματισμό έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας στις 18:30
  • Θα υπάρχει κινητή καντίνα από την οποία οι ειρηνοδρόμοι θα μπορούν να προμηθεύονται νερά, αναψυκτικά και σάντουιτς.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ 14 ΜΑΪΟΥ 2017

Για τη μετάβαση των ειρηνοδρόμων στον Τύμβο του Μαραθώνα θα αναχωρήσουν πούλμαν της ΕΕΔΥΕ από την Πλατεία Κάνιγγος στις 6:45 το πρωί , με ώρα προσέλευσης το αργότερο μέχρι 6:30π.μ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν με λεπτομέρειες τα δρομολόγια των πούλμαν που ξεκινούν από διάφορες συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της ΕΕΔΥΕ: 210 3844853, 210 3844854.

 

Το πρόγραμμα της Πορείας συνοπτικά έχει ως εξής:

14 ΜΑΪΟΥ  2017

8:00 ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

8:30 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

9:30 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ-Στάση

12:00 ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ- Στάση

13:30 ΠΙΚΕΡΜΙ-Στάση

14:30 ΠΑΛΛΗΝΗ-Στάση

15:30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΛΗΝΗ

17:30 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Στάση

18:30 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-Τερματισμός πορείας. Εκδήλωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων. Ομιλία, χαιρετισμοί, συναυλία.

 

* Για όσους δεν μπορούν να περπατήσουν όλη τη διαδρομή, την Πορεία θα ακολουθεί πούλμαν από τον Τύμβο Μαραθώνα ως τον τερματισμό στο Υπ. Εθνικής Αμυνας.

 

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια