ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ

Η επίσκεψη του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Αντερς Φογκ Ράσμουσεν στην Αθήνα, στις 10 και 11 Οκτώβρη προμηνύει νέα δεινά για τον ελληνικό λαό καθώς και για όλους τους λαούς της περιοχής, γι’ αυτό είναι ανεπιθύμητος από το αντιιμπεριαλιστικό – φιλειρηνικό κίνημα, τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία της χώρας μας.

Η επίσκεψη του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Αντερς Φογκ Ράσμουσεν στην Αθήνα, στις 10 και 11 Οκτώβρη προμηνύει νέα δεινά για τον ελληνικό λαό καθώς και για όλους τους λαούς της περιοχής, γι’ αυτό είναι ανεπιθύμητος από το αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα, τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία της χώρας μας.

Η επίσκεψη του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ αποτελεί συνέχεια των πρόσφατων συναντήσεων του Αντ. Σαμαρά στις ΗΠΑ και στόχο έχει την εφαρμογή των κοινών αποφάσεων για τη διάθεση δυνάμεων και υποδομών της χώρας εν’ όψει της προετοιμαζόμενης επίθεσης στη Συρία.

Το ζήτημα της «παράνομης μετανάστευσης» που χαρακτηρίζεται από το ΝΑΤΟ ως «ασύμμετρη απειλή» βρίσκεται στην ατζέντα των συνομιλιών και προϊδεάζει για τα νέα προσχήματα που αναζητούν οι ιμπεριαλιστές ενόψει μιας άμεσης επέμβασης στη Συρία και σε άλλες περιοχές.

Την ίδια ώρα που τα εκατοντάδες θύματα των ιμπεριαλιστών, ΗΠΑ και ΕΕ, είναι άταφα ακόμη στη Λαμπεντούζα και εκατομμύρια άνθρωποι προσπαθούν να γλυτώσουν από τον πόλεμο και την «ειρήνη» των μονοπωλίων, οι μακελάρηδες των λαών με προκλητική υποκρισία προσπαθούν να εμφανιστούν ως σωτήρες.

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη καλεί το λαό σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση για να αποτρέψει με τη μαζική του δράση το νέο έγκλημα των ιμπεριαλιστών και να βροντοφωνάξει:

  • Καμία εμπλοκή – καμία συμμετοχή στο έγκλημα κατά του λαού της Συρίας.
  • Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών.
  • Να κλείσουν τώρα όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις.
  • Αλληλεγγύη – φιλία και κοινή πάλι των λαών ενάντια στους άδικους πολέμους και στο σύστημα που τους γεννά.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια