Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Κινέζικης Λαϊκής Επιτροπής για την Ειρήνη και τον Αφοπλισμό (CPAPD)

Την Αθήνα επισκέπτεται αντιπροσωπεία της Κινέζικης Λαϊκής Επιτροπής για την Ειρήνη και τον Αφοπλισμό (CPAPD) μετά από πρόσκληση του Παγκόσμιου Συμβούλιου Ειρήνης(ΠΣΕ) από 15-18 Νοέμβρη. Η Κινέζικη Επιτροπή Ειρήνης συνεργάζεται με το ΠΣΕ και θα ανταλλάξει σκέψεις και εμπειρίες γύρω από την διεθνή κατάσταση και ιδιαίτερα για την κατάσταση στην Ελλάδα, την Ανατολική Μεσόγειο και

Την Αθήνα επισκέπτεται αντιπροσωπεία της Κινέζικης Λαϊκής Επιτροπής για την Ειρήνη και τον Αφοπλισμό (CPAPD) μετά από πρόσκληση του Παγκόσμιου Συμβούλιου Ειρήνης(ΠΣΕ) από 15-18 Νοέμβρη.
Η Κινέζικη Επιτροπή Ειρήνης συνεργάζεται με το ΠΣΕ και θα ανταλλάξει σκέψεις και εμπειρίες γύρω από την διεθνή κατάσταση και ιδιαίτερα για την κατάσταση στην Ελλάδα, την Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.

Η Κινέζικη αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας είναι ο Ma Biao, αντιπρόεδρος της CPAPD και αντιπρόεδρος της Άνω Βουλής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, θα συναντηθεί τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 9:30π.μ, στη Βουλή των Ελλήνων με αντιπροσωπεία της ΕΕΔΥΕ και του ΠΣΕ και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της Βουλής.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια