Εργατική Πρωτομαγιά στις 8 του Μάη.

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης και τους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος να δώσουν αγωνιστικό «παρών» στις εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα και σε πολλές άλλες πόλεις για την εργατική πρωτομαγιά, με επίκεντρο τα 130 χρόνια από τις μεγάλες εργατικές κινητοποιήσεις στο ΣΙΚΑΓΟ. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει πράξη

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης και τους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος να δώσουν αγωνιστικό «παρών» στις εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα και σε πολλές άλλες πόλεις για την εργατική πρωτομαγιά, με επίκεντρο τα 130 χρόνια από τις μεγάλες εργατικές κινητοποιήσεις στο ΣΙΚΑΓΟ.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει πράξη τα όσα επιτάσσουν οι ανάγκες και τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Κλιμακώνει την αντιλαϊκή της πολιτική και ταυτόχρονα βαθαίνει την εμπλοκή της χώρας μας στους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών με έμφαση στη ΜΕΣΟΓΕΙΟ που διασταυρώνονται πλούσιοι ενεργειακοί πόροι, ενεργειακοί δρόμοι και θαλάσσιοι δίαυλοι στρατηγικής σημασίας για τα μονοπώλια.

Nα είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες για την επιτυχία της πανελλαδικής 48ωρης απεργίας και σε ετοιμότητα για τη συνέχεια και κλιμάκωση του αγώνα μας.

Καμία ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική και την εμπλοκή στα δολοφονικά σχέδια ΝΑΤΟ-ΗΠΑ- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια