Από την εκδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Από την εκδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) πραγματοποίησαν εκδήλωση αλληλεγγύης με το λαό της Παλαιστίνης την Τρίτη, 31 Μάη 2016, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους 68χρονους αγώνες του παλαιστινιακού

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) πραγματοποίησαν εκδήλωση αλληλεγγύης με το λαό της Παλαιστίνης την Τρίτη, 31 Μάη 2016, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους 68χρονους αγώνες του παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή κατοχή και τον επεκτατισμό. Για μια πατρίδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, κυρίαρχη, στα σύνορα της 4ης του Ιούνη του ΄67, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Μίλησανσουν τα μέλη της Γραμματείας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης Aqel Taqaz, συντονιστής της Παλαιστινιακής Επιτροπής Ειρήνης και Αλληλεγγύης και Henry Lowendorf, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ειρήνης των ΗΠΑ.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια