Συναυλία – αφιέρωμα στον Δ. Φάμπα από την ΕΕΔΥΕ

Συναυλία – αφιέρωμα στον Δ. Φάμπα από την ΕΕΔΥΕ

Στη συναυλία – αφιέρωμα στον καλλιτέχνη αγωνιστή της ειρήνης Δημήτρη Φάμπα, που διοργάνωσε η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, το απόγευμα της Πέμπτης, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Στη συναυλία πήραν μέρος κουαρτέτο κιθάρας με σολίστες τους Εύα Φάμπα,

Στη συναυλία – αφιέρωμα στον καλλιτέχνη αγωνιστή της ειρήνης Δημήτρη Φάμπα, που διοργάνωσε η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, το απόγευμα της Πέμπτης, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στη συναυλία πήραν μέρος κουαρτέτο κιθάρας με σολίστες τους Εύα Φάμπα, Άγγελο Αγκυρανόπουλο, Κώστα Τσερεγκώφ, Θανάση Γεωργιάδη και το πειραϊκό φωνητικό σύνολο «Libro Coro» σε διεύθυνση της Ανθής Γουρουντή.

Επίκεντρο του προγράμματος ήταν το έργο «Ωδή στην Ειρήνη», σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου και μουσική Δημήτρη Φάμπα, ενώ ακούστηκαν, επίσης, έργα των Handel, Boccherini, Pachebelt, Tchaikovsky, τραγούδια της Εύας Φάμπα (ποίηση Γιώργου Μπίμη) και του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια