1ος Αγώνας Δρόμου “Γρηγόρης Λαμπράκης”

Αγώνα δρόμου στη μνήμη του αγωνιστή και μάρτυρα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη διοργανώνουν, 51 χρόνια μετά τη δολοφονία του, οι Επιτροπές Ειρήνης Νίκαιας, Κορυδαλλού, Δραπετσώνας, Κερατσινίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Κορυδαλλού, Νίκαιας, Κερατσινίου.   Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Οκτώβρη και η έναρξη θα γίνει στις 9:30 π.μ. ενώ θα περιλαμβάνει

Αγώνα δρόμου στη μνήμη του αγωνιστή και μάρτυρα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη διοργανώνουν, 51 χρόνια μετά τη δολοφονία του, οι Επιτροπές Ειρήνης Νίκαιας, Κορυδαλλού, Δραπετσώνας, Κερατσινίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Κορυδαλλού, Νίκαιας, Κερατσινίου.

 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Οκτώβρη και η έναρξη θα γίνει στις 9:30 π.μ. ενώ θα περιλαμβάνει αποστάσεις 5χλμ, 10χλμ και 2χλμ για παιδιά.

Οι δρομείς θα διασχίσουν κατά μήκος τη Λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη (Σπάθα).

 

Η συμμετοχή στο αγώνα είναι δωρεάν και οι αθλητές και αθλήτριες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

 

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια