69 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Η Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. καλεί το λαό της Αθήνας και του Πειραιά στη συγκέντρωση – εκδήλωση, την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, για τα 69 χρόνια από τις ρίψεις των πυρηνικών βομβών στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι

ΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Η Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. καλεί το λαό της Αθήνας και του Πειραιά στη συγκέντρωση – εκδήλωση, την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, για τα 69 χρόνια από τις ρίψεις των πυρηνικών βομβών στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι και για το συνεχιζόμενο έγκλημα από το Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, που έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.

Παλεύουμε και απαιτούμε:

  • Να σταματήσουν άμεσα οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και η σφαγή των λαών της Παλαιστίνης – Συρίας – Ουκρανίας!
  • Να ακυρωθούν από την ελληνική κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες οικονομικής και στρατιωτικής συνεργασίας της χώρας μας με το Ισραήλ!
  • Να κλείσει τώρα η Βάση της Σούδας και οι υπόλοιπες και να καταργηθούν τα ΝΑΤΟϊκά Στρατηγεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης!
  • Καμιά ελληνική συμμετοχή και καμιά διευκόλυνση για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Να επιστρέψουν άμεσα όλοι οι Έλληνες ένστολοι που βρίσκονται εκτός συνόρων!
  • Αποδέσμευση της χώρας μας απ΄ όλες τις λυκοσυμμαχίες και έξοδο από ΝΑΤΟ – ΕΕ
  • Να μην παραχωρηθεί ούτε αέρας, ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια