Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΠΣΕ στο Καράκας

Από τις 22-25 Νοέμβρη συνέρχεται η Εκτελεστική Επιτροπή (Ε.Ε.) του Π.Σ.Ε. στο Καράκας της Βενεζουέλας.

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση της ΕΕ μετά το Συνέδριο του 2012, η οποία θα εξετάσει την δράση της παγκόσμιας οργάνωσης ανά περιοχή και μέτωπο για να χαράξει σχέδια και στόχους για το επόμενο διάστημα.

Συνέρχεται η Εκτελεστική Επιτροπή του Παγκόσμιου Συμβούλιου Ειρήνης (ΠΣΕ) στο Καράκας της Βενεζουέλας

 

CE-CMP-2013Από τις 22-25 Νοέμβρη συνέρχεται η Εκτελεστική Επιτροπή (Ε.Ε.) του Π.Σ.Ε. στο Καράκας της Βενεζουέλας.

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση της ΕΕ μετά το Συνέδριο του 2012, η οποία θα εξετάσει την δράση της παγκόσμιας οργάνωσης ανά περιοχή και μέτωπο για να χαράξει σχέδια και στόχους για το επόμενο διάστημα.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει εκπρόσωποι των φιλειρηνικών αντιιμπεριαλιστικών κινημάτων από την Βενεζουέλα, Κολομβία, Βραζιλία, Κούβα, ΗΠΑ, Δομινικανή Δημοκρατία, Παναμά, Πουέρτο Ρίκο, Μπαρμπάντος, Αργεντινή, Νότια Αφρική, Κονγκό, Σενεγάλη, Συρία, Παλαιστίνη, Σρι Λάνκα, Λάος, Βιετνάμ, Πορτογαλία, Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία, Ουκρανία. Την ΕΕΔΥΕ θα εκπροσωπήσει ο Ηρακλής Τσαβδαρίδης, Εκτελεστικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβούλιου Ειρήνης. Στην σύνοδο θα προεδρεύσει η Πρόεδρος Σοκόρρο Γκόμες. Στην Συνεδρίαση του ΠΣΕ θα παραβρεθεί και ο Δημήτρης Παλμύρης, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικής Νεολαίας (ΠΟΔΝ).

Στην διάρκεια της συνεδρίασης του ΠΣΕ θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις φιλίας προς τον λαό της Συρίας και ανοιχτή πολιτική εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον λαό της Βενεζουέλας όπου θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής και της κυβέρνησης της χώρας.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια