Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης – Συκεών: Βράβευσε «τα παιδιά που ζωγράφισαν για την Ειρήνη»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των μικρών μαθητών που πήραν μέρος στην πρωτοβουλία τηςΕπιτροπής Ειρήνης Νεάπολης – Συκεών (μέλος της ΕΕΔΥΕ), με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Ειρήνη»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των μικρών μαθητών που πήραν μέρος στην πρωτοβουλία τηςΕπιτροπής Ειρήνης Νεάπολης – Συκεών (μέλος της ΕΕΔΥΕ), με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Ειρήνη»

Οι ζωγραφιές των 77 μαθητών παρουσιάστηκαν στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης (Αγ. Δημητρίου 37 – Συκιές) και θα συνεχίσουν να βρίσκονται εκεί για τις επόμενες ημέρες.

Οι μικροί μαθητές, μέσα από τις ζωγραφιές τους, ανάδειξαν με το δικό τους τρόπο το νόημα της Ειρήνης όπως αυτά το έχουν αποτυπώσει μέσα στις παιδικές τους συνειδήσεις.

Μέσα από τα έργα τους προβάλλει πεντακάθαρα η ανάγκη των παιδιών να γευτούν ανεμπόδιστα τις χαρές της ζωής, μέσα από τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, το παιχνίδι, την εκπαίδευση, μέσα σε ένα ανθρώπινο και ειρηνικό περιβάλλον.

Η Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης – Συκεών ευχαρίστησε και συνεχάρη όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτή την εκδήλωση καθώς επίσης τους δασκάλους και τους γονιούς για την πολύτιμη βοήθειά τους. Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση έργου από το Θέατρο Σκιών του Αγάπιου Αγαπίου.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια