Κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης

Κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης

προς: Εργατικό Κέντρο Έβρου, Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, Σωματεία, Φορείς, Πολιτιστικούς Συλλόγους για συμμετοχή στη κινητοποίηση ενάντια στην εγκατάσταση στρατιωτικής Βάσης του ΝΑΤΟ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

 προς: Εργατικό Κέντρο Έβρου, Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, Σωματεία, Φορείς, Πολιτιστικούς Συλλόγους

 

Η εγκατάσταση στρατιωτικής Βάσης του ΝΑΤΟ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αποτελεί επικίνδυνη εξέλιξη για όλητην περιοχή. Την στιγμή που πυκνώνουν τα σύννεφα του πολέμου με επίκεντρο την Νοτιοανατολική Μεσόγειο και όχι μόνο, η Βάση στο λιμάνι, δεν εμπνέει καμία ασφάλεια. Αντιθέτως θα αποτελέσει μαγνήτη απαντητικών πληγμάτων όπως ξεκάθαρα έχουν δηλώσει χώρες όπως το Ιράν και η Ρωσία, αποτελεί βασικό παράγοντα της εμπλοκής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για την ζωή και το μέλλον που μας αξίζει, για ένα κόσμο με πραγματική ειρήνη, ασφάλεια, φιλία, αλληλεγγύη, αμοιβαίες κι επωφελείς σχέσεις ανάμεσα στους λαούς.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της Επιτροπής Ειρήνης και των άλλων φορέων ενάντια στην  Βάση, την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 στις 19.30μμ στο Φάρο στην Αλεξανδρούπολη.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια