Με θλίψη το «τελευταίο αντίο» στη Γεωργία Παπουτσή – Μπούκουρη

Με θλίψη το «τελευταίο αντίο» στη Γεωργία Παπουτσή – Μπούκουρη

Στην πολιτική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης

 

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης η οικογένεια, οι φίλοι και συναγωνιστές της αποχαιρέτησαν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης την Γεωργία Παπουτσή – Μπούκουρη που «έφυγε» από τη ζωή εντελώς αδόκητα πριν λίγες ημέρες.

Στην πολιτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης εκφωνήθηκε επικήδειος από τον Αλέξη Ματή εκ μέρους της ΚΟ Νέας Σμύρνης καθώς και από τον Γιώργο Μηλιώνη εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Λίγα λόγια αποχαιρετισμού είπε επίσης η παλιά της συμμαθήτρια Γεωργία Μαχαίρα.

Μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση ο συναγωνιστής Ανδριανός Μπούκουρης. απηύθυνε ύστατο αποχαιρετισμό στην αγαπημένη σύντροφο της ζωής και των αγώνων.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Χρήστος Κατσώτης βουλευτής Νότιου τομέα Αθηνών και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου ΕΕΔΥΕ και μέλη των Επιτροπών Ειρήνης, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Σταύρο Τάσο και την γ.γ. Ελπίδα Παντελάκη.

 

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια