ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και στo πλαίσιo της αντιιμπεριαλιστικής δράσης του μήνα Μάη, προετοιμάζουμε τη μεγάλη Παγκρήτια κινητοποίηση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μάη, στη Βάση της Σούδας.

Η ΕΕΔΥΕ xαιρετίζει θερμά τους χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες , τους νέους και τις νέες που πήραν μέρος στη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης στην Αττική και  την Κερασίτσα,  την Κυριακή 14 Μάη, που έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν στις αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις, πορείες, και άλλες πολύμορφες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και στo  πλαίσιo της  αντιιμπεριαλιστικής δράσης του μήνα Μάη, προετοιμάζουμε τη μεγάλη Παγκρήτια κινητοποίηση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μάη, στη Βάση της Σούδας.

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ οργανώνει αποστολή συμμετοχής στην Παγκρήτια Κινητοποίηση και καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος για να ενώσουμε τη φωνή μας με το λαό της Κρήτης και να βροντοφωνάξουμε:

  • Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας κι όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρας μας.
  • Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο θάλασσα και τα Βαλκάνια.
  • Καμιά συμμετοχή της ΕλλάδαSς στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 27 Μάη με το πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ»και η αναχώρηση από τα Χανιά θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 28 Μάη από το λιμάνι της Σούδας για Πειραιά.

Το κόστος συμμετοχής για το πλοίο έχει ως εξής:

  • Ατομικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής (κατάστρωμα): 30 ευρώ
  • Ατομικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής με κρεβάτι: 40 ευρώ
  • Ατομικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε τετράκλινη καμπίνα: 62 ευρώ

Στις περιοχές που υπάρχουν Επιτροπές Ειρήνης, την ευθύνη της συγκέντρωσης των συμμετοχών και περαιτέρω διευκρινίσεων την αναλαμβάνουν οι κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης. Σε διαφορετική περίπτωση συμμετοχές κλείνονται στα γραφεία της ΕΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 48 και Σόλωνος) στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.3844853 – 854 (Δευτέρα-Σάββατο 10 πμ έως 2 μμ, Τρίτη και Πέμπτη 10π.μ-7μμ). Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τη Τρίτη 23 Μάη.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια