ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ στη Συρία με κόστος δεκάδες ανθρώπινες ζωές. Οι βομβαρδισμοί αυτοί, αποτελούν κρίκο στην μακρά αλυσίδα της αντιπαράθεσης και της κλιμάκωσης της επιθετικότητας των ΗΠΑ κι από κοντά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ στη Συρία με κόστος δεκάδες ανθρώπινες ζωές.

Οι βομβαρδισμοί αυτοί, αποτελούν κρίκο στην μακρά αλυσίδα της αντιπαράθεσης και της κλιμάκωσης της επιθετικότητας των ΗΠΑ κι από κοντά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με το Ιραν, στην εύφλεκτη περιοχή της Μ. Ανατολής και του Περσικού Κόλπου, όπου συγκρούονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα, στο έδαφος της γενικευμένης καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης.

Το αντιιμπεριαλιστικό αντιπολεμικό κίνημα τονίζει την ανάγκη να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ η λαϊκή πάλη απέναντι στις εξελίξεις αυτές, ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στους ανταγωνισμούς ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά κέντρα. Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Στρατιωτική Συμφωνία για τις Βάσεις, να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές!

ΟΥΤΕ ΓΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΔΥΕ

Αθήνα, 26 Φλεβάρη 2021

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια