Για τη δίκη των φοιτητών για την κινητοποίηση στο άγαλμα του Τρούμαν

Για τη δίκη των φοιτητών για την κινητοποίηση στο άγαλμα του Τρούμαν

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν το λαϊκό κίνημα! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Η ΕΕΔΥΕ στηρίζει και συμμετέχει στην κινητοποίηση των φοιτητικών συλλόγων
την Πέμπτη 7 Νοέμβρη, στις  8.30 π.μ., στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης της Αττικής, τους αγωνιστές του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος σε συμμετοχή την Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2019, στις 8.30 π.μ., στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι για τη δίκη των φοιτητών για την κινητοποίηση στο άγαλμα του Τρούμαν, στις 16 Απρίλη 2018.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και με τη στήριξη των αστικών κομμάτων εμπλέκει ολοένα και βαθύτερα τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, μετατρέποντας τη χώρα μας σε ένα απέραντο ορμητήριο, αλλά την ίδια στιγμή και σε μαγνήτη επιθέσεων. Αυτό φάνηκε κι από την πρόσφατη ανανέωση, επέκταση, ενίσχυση της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις Στρατιωτικές Βάσεις, που εκτός από τις ήδη υπάρχουσες υποδομές, δημιουργεί και νέες σε Λάρισα, Στεφανοβίκειο, Αλεξανδρούπολη. Την ίδια στιγμή εντείνει την καταστολή απέναντι στο λαϊκό κίνημα, προκειμένου να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου, μπροστά σε όλους αυτούς τους επικίνδυνους σχεδιασμούς για το λαό μας. Αυτό αποδείχτηκε από την επίθεση των ΜΑΤ στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων, μαθητών κι εργαζομένων στις 16 Απρίλη του 2018, όπως επίσης κι από την επίθεση στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο ενάντια στην ανανέωση της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας στις 5 Οκτώβρη του 2019.

Είναι γελασμένοι, όμως, αν νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν το λαϊκό κίνημα! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας και απαιτούμε να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών! Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους!

 

Αθήνα, 5 Νοέμβρη 2019

Το γραφείο τύπου της ΕΕΔΥΕ

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια