Λαχειοφόρος Αγορά της ΕΕΔΥΕ – 2022

Λαχειοφόρος Αγορά της ΕΕΔΥΕ – 2022

Στην τελική ευθεία για την επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς για το 2022, που ολοκληρώνεται στις 31 Μάη, έχει μπει η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Δελτίο τύπου για τη Λαχειοφόρο Αγορά της ΕΕΔΥΕ

 

Στην τελική ευθεία για την επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς για το 2022, που ολοκληρώνεται στις 31 Μάη, έχει μπει η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Η επιτυχία των μαζικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, το μεγάλο άνοιγμα των Επιτροπών Ειρήνης σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, πρόσθεσαν νέα δύναμη και ορμή στη δράση μας.

Καλούμε τους αγωνιστές του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, τους φίλους της ΕΕΔΥΕ, όλους όσους συναντηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα στους αγώνες να κλιμακώσουμε με μαχητικότητα και αισιοδοξία την προσπάθειά μας για την επιτυχία της λαχειοφόρου στις μέρες που απομένουν.

Η στήριξη της ΕΕΔΥΕ και μέσα από τη λαχειοφόρο αγορά της συμβάλλει σημαντικά στην παραπέρα ανάπτυξη της δράσης και των πολύμορφων, αντιπολεμικών – αντιιμπεριαλιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Θα κληρωθούν:

  • Ένα αυτοκίνητο HYUNDAI i10, 1,2lt 84hp
  • Μια τηλεόραση HITACHI 32” Android HD 32HAE 2350, smart TV
  • Ένα tablet LENOVO M10X605LC 10.1” LTE-3GB/32GB State Black
  • Μια ετήσια συνδρομή βιβλίων από τις εκδόσεις «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»

 

Τιμή λαχνού: 2 ευρώ

Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΕΔΥΕ την Δευτέρα 6 Ιούνη, στις 11 π.μ.

Οι λαχνοί διατίθενται από όλες τις Επιτροπές Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να προμηθευτούν λαχνούς κι από τα γραφεία της ΕΕΔΥΕ στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 48. Τηλ: 210 3844853.

 

 

Αθήνα, 24/5/2022

Το γραφείο τύπου της ΕΕΔΥΕ

Ενδιαφέροντα άρθρα