Συνάντηση με τον Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα κ. Farid Fernandez και τον Πρώτο Γραμματέα και υπεύθυνο τύπου της Πρεσβείας Ernesto Bordier είχε σήμερα, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, ολιγομελής αντιπροσωπεία της ΕΕΔΥΕ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σταύρο Τάσσο και μέλη της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα κ.  Farid Fernandez και τον Πρώτο Γραμματέα και υπεύθυνο  τύπου της Πρεσβείας Ernesto Bordier είχε σήμερα, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, ολιγομελής αντιπροσωπεία της ΕΕΔΥΕ,  αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σταύρο Τάσσο και μέλη της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ .

Presvia_VenezouelaΗ συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 12:30 το μεσημέρι στην Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα στο πλαίσιο της 26ης Φλεβάρη, μέρα παγκόσμιας δράσης και αλληλεγγύης με το λαό της Βενεζουέλας προκειμένου να καταγγείλει και να εκφράσει την αγανάκτησή της για την ανοιχτή επέμβαση του ιμπεριαλισμού και τα σχέδια αποσταθεροποίησης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας σε συνεργασία με αντιδραστικές δυνάμεις κι ομάδες της χώρας. Μέσα από τη συζήτηση,  έγινε  και ενημέρωση από μεριάς της Πρεσβείας αναφορικά με τη γενικότερη κατάσταση στη Βενεζουέλα και τους αγώνες του λαού της.

Η αντιπροσωπεία της ΕΕΔΥΕ μετέφερε την αλληλεγγύη και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του ελληνικού αντιιμπεριαλιστικού-φιλειρηνικού κινήματος στο λαό της Βενεζουέλας κι εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο λαός της χώρας θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη.

Ενδιαφέροντα άρθρα