ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

“Όχι στον πόλεμο, καμιά εμπλοκή, ειρήνη και φιλία ζητάνε οι λαοί”

«Όχι στον πόλεμο, καμία εμπλοκή, ειρήνη και φιλία ζητάνε οι λαοί», ακούστηκε δυνατά το σύνθημα στην αντιπολεμική συναυλία σωματείων και φορέων της Πιερίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απρίλη.

«Υπάρχει ελπίδα», όπως χαρακτηριστικά τόνισαν οι Καλλιτέχνες στο Δρόμο. «Ενώνουμε τη φωνή μας και λέμε όχι στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, απαιτούμε τερματισμό του πολέμου εδώ και τώρα, απεμπλοκή της Ελλάδας από τους πολεμικούς σχεδιασμούς, επιλέγουμε την ειρήνη, επιλέγουμε την πάλη και τον αγώνα», ανέφερε η Δ. Γιαννακίδου εκ μέρους των Ομάδων Γυναικών Κατερίνης και Λιτοχώρου.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους απεργούς αγωνιστές που απρόκλητα και αναίτια συνελήφθησαν στις 6 Απρίλη, μέρα πανελλαδικής απεργίας, επειδή διαδήλωναν ενάντια στο να γίνει η χώρα μας ΝΑΤΟικό ορμητήριο.

«Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε για το δίκιο μας και την ειρήνη. Είμαστε στο πλευρό του ουκρανικού λαού και των λαών όλου του κόσμου», τόνισε ο Π. Παπαδόπουλος εκ μέρους του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ».

Το ραντεβού των εργαζομένων ανανεώθηκε για την 1η Μάη, μέρα πανεργατικής απεργίας.

– Επιτροπή Ειρήνης Πιερίας

– ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Παράρτημα Πιερίας)

– Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

– Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Πιερίας

– Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Ν. Πιερίας

– Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου

– Σωματείο Συνταξιούχων Ταμείου Εμπόρων Κατερίνης

– Ομάδα Γυναικών Λιτοχώρου (μέλος της ΟΓΕ)

– Ομάδα Γυναικών Κατερίνης (μέλος της ΟΓΕ)

– Βαλκάνιοι Καλλιτέχνες στο δρόμο

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια