Εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης στη Σάμο

Εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης στη Σάμο

Η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει Εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με θέμα: “Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ – η απάντηση του φιλειρηνικού-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος”

Επιτροπή Ειρήνης Σάμου

Ραγδαίες και επικίνδυνες γεωπολιτικές εξελίξεις δρομολογούνται αυτή την περίοδο σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Αφρική με τις ιμπεριαλιστικές λυκοσυμμαχίες παλιών και νεων καπιταλιστικών κρατών να ανταγωνίζονται λυσσαλέα, σε συνθήκες βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης, για να διατηρήσουν τα μονοπώλια, τα κέρδη και την εξουσία τους.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελούν τα αιματηρά γεγονότα της Ουκρανίας όπου μια ενδοϊμπεριαλιστική διαμάχη για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τους δρόμους ενέργειας, ανάμεσα σε ΗΠΑ, Ε.Ε και Ρωσία, οδήγησε το λαό της χώρας να ματώνει κάτω από ξένες για τα συμφέροντά του σημαίες, ενώ παράλληλα η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωρά σε επέμβαση στην ΚεντροΑφρικανική Δημοκρατία.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι φέτος το ΝΑΤΟ κλείνει 65 χρόνια εγκλημάτων και επεμβάσεων απέναντι στην ανθρωπότητα και 15 χρόνια από τη δολοφονική επιδρομή στη Γιουγκοσλαβία.

Μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις που ανησυχούν κάθε άνθρωπο, η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει Εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με θέμα:

 

Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ – η απάντηση του φιλειρηνικού-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος

 

την ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΠΡΙΛΗ 2014, 7μμ

στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου

 

Θα μιλήσει o ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ

Μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και Εκτελεστικός Γραμματέας του ΠΣΕ

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια