Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου: ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τις εξελίξεις στην περιοχή

Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου: ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τις εξελίξεις στην περιοχή

Το Σάββατο 31/3/2018  πραγματοποιήθηκε με συνδιοργανωτές την Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου και το σωματείο Οικοδόμων, εκδήλωση που αφορούσε στις εξελίξεις στην περιοχή μας.

Το Σάββατο 31/3/2018  πραγματοποιήθηκε με συνδιοργανωτές την Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου και το σωματείο Οικοδόμων, εκδήλωση που αφορούσε στις εξελίξεις στην περιοχή μας. Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του σωματείου Οικοδόμων Ρεθύμνου, Στάθης Λουκάκης, ο οποίος μιλώντας για  την κλιμακούμενη ένταση στα σύνορα μας, κάλεσε τον εργάτη, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, φοιτητικό και μαθητικό κίνημα σε ενότητα και εγρήγορση.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ρεθύμνου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ Λεωνίδας Μπουρμπάκης. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στο Αιγαίο/Νοτιοανατολική Μεσόγειο, στην Παλαιστίνη και Συρία. Ανέλυσε τις επιδιώξεις της Ελληνικής και Τουρκικής αστικής τάξης στην περιοχή και προέβαλε την ανάγκη ενότητας των λαών ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή.

Στη συνέχεια έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση μιας και στην εκδήλωση παραβρέθηκε αρκετός κόσμος μέρος του οποίου ήταν μετανάστες και πρόσφυγες από την Συρία.

Τέλος δόθηκε ραντεβού για κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται μέσα στο Μάιο ενάντια στην παρουσία Νατοϊκών βάσεων στην Κρήτη.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια