Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου: με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εκδήλωση για τις διεθνείς εξελίξεις

Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου: με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εκδήλωση για τις διεθνείς εξελίξεις

Εκδήλωση με θέμα τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ σε Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Ανατολική Μεσόγειο και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μάρτη από την Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου. Την κεντρική εισήγηση έκανε ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

Εκδήλωση με θέμα τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ σε Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Ανατολική Μεσόγειο και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μάρτη από την Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου.

Την κεντρική εισήγηση έκανε ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

Τη συζήτηση απασχόλησαν ζητήματα όπως η αναβάθμιση της τουρκικής επιθετικότητας και το πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται, το κατά πόσο γίνεται προς όφελος του λαού η μετατροπή της Ελλάδας σε ενεργειακό και διαμετακομιστικό κόμβο, αν μπορούν ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ να εξασφαλίσουν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας, τι σημαίνουν τα καλέσματα για «εθνική ομοψυχία και ενότητα» από την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, ποια στάση πρέπει να κρατήσουν οι εργαζόμενοι απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια