Καταγγελία γα την έντονη παρουσία δυνάμεων καταστολής στην παράσταση διαμαρτυρίας

Η ΕΕΔΥΕ καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την έντονη και προκλητική παρουσία των ματ και των δυνάμεων καταστολής, με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η ΕΕΔΥΕ, η ΟΓΕ, η ΕΕΔΔΑ και ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας & Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 14 Μάρτη , κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης παράστασης διαμαρτυρίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επιβουλές στη Βενεζουέλα.

Καταγγελία  γα την έντονη παρουσία δυνάμεων καταστολής στην παράσταση διαμαρτυρίας των ΕΕΔΥΕ – ΟΓΕ – ΕΕΔΔΑ – Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας & Αλληλεγγύης στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Η ΕΕΔΥΕ καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την έντονη και προκλητική παρουσία των ματ και των δυνάμεων καταστολής, με την οποία ήρθε αντιμέτωπη  η ΕΕΔΥΕ, η ΟΓΕ, η ΕΕΔΔΑ και ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας & Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 14 Μάρτη , κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης παράστασης διαμαρτυρίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επιβουλές στη Βενεζουέλα.

Μετά από πιέσεις των αντιπροσωπειών των φορέων, το ψήφισμα αλληλεγγύης στο λαό της Βενεζουέλας και καταδίκης των ιμπεριαλιστικών σχεδίων των ΗΠΑ, παρέλαβαν υπάλληλοι της πρεσβείας, στους οποίους η αντιπροσωπεία εξέφρασε την έντονη οργή κι αγανάκτησή της για την παρουσία των ματ.

Αυτός όμως είναι ο πραγματικός χαρακτήρας της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και γενικότερα των ιμπεριαλιστικών οργανισμών: αντιδραστικός για τους λαούς, φιλικός για το κεφάλαιο και τους υπηρέτες του.

Καλούμε το λαό να βγάλει συμπεράσματα από την εντεινόμενη καταστολή που προωθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ,  στο πλαίσιο μάλιστα της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ που έχει ως αποτέλεσμα αφενός να γίνεται η Αθήνα σιδερόφρακτη , κάθε φορά που το κρίνουν σκόπιμο, αφετέρου  να έρχονται διαδηλωτές αντιμέτωποι με αυξημένες δυνάμεις των ματ, ακόμα κι όταν πρόκειται να επιδώσουν ένα απλό ψήφισμα.

Στα σχέδια των ιμπεριαλιστών δε σκύβουμε το κεφάλι! Απειθαρχία – οργάνωση – αντεπίθεση, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στην καταστολή που αυτός γεννά!

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια