ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ

Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση καταδίκης της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ. Την Κυριακή 3 Δεκέμβρη στις 5 μ.μ. να δώσουμε όλοι το αγωνιστικό μας παρών, έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στις 5 μ.μ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει και εντείνει την επικίνδυνη για το λαό πολιτική όλων των προηγούμενων αστικών κυβερνήσεων,με την όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Βήμα – βήμα αποκαλύπτονται τα όσα συμφώνησε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στο ταξίδι του στις ΗΠΑ. Αναβάθμιση της βάσης της Σούδας, νέα βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη,τεράστια ποσά για «αναβάθμιση» των “F-16”. Αμερικάνικα στρατιωτικά κλιμάκια εξετάζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, για νέες βάσεις.

Όλη η Ελλάδα μετατρέπεται σε ορμητήριο ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων. Ο ελληνικός λαός εκτίθεται σε θανάσιμους κινδύνους. Όλα τα αστικά κόμματα ομοφωνούν, γιατί έτσι επιτάσσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Η πολιτική που τσακίζει το λαό, η εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Την ίδια ώρα που η Ελλάδα ξοδεύει τεράστια ποσά για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, πνίγεται από τις πλημμύρες, καίγεται από τις πυρκαγιές, είναι αθωράκιστη μπροστά στους σεισμούς, η εργατική – λαϊκή οικογένεια και η νεολαία πληρώνουν ολοένα και πιο ακριβά την πρόσβαση σε παιδεία, υγεία, πρόνοια.. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για το ενδεχόμενο τοποθέτησης πυρηνικών κεφαλών στον Άραξο ή οπουδήποτε αλλού. Δεν ξεγελιόμαστε από τις «διαψεύσεις» της κυβέρνησης.

Τα περί «γεωστρατηγικής αναβάθμισης» και Ελλάδας «κόμβου ενέργειας και μεταφορών», είναι στόχοι του μεγάλου κεφαλαίου.

Όλα αυτά πρέπει να συναντήσουν τη μαζική λαϊκή καταδίκη και εναντίωση.

Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση καταδίκης της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ.  Την Κυριακή 3 Δεκέμβρη στις 5 μ.μ. να δώσουμε όλοι το αγωνιστικό μας παρών, έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Να σηκώσουμε λαϊκό αγωνιστικό φράγμα , να αποκαλύψουμε τα σχέδιά τους , τον επικίνδυνο χαρακτήρα τους και τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλων των αστικών κομμάτων που συντάσσονται στην «εθνική στρατηγική» που είναι επιζήμια για τα λαϊκά συμφέροντα.

  • ΟΧΙ στη συμφωνία  κυβέρνησης – ΗΠΑ
  • Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους – Καμιά αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν
  • Να κλείσει η Βάση της Σούδας και όλες οι Ευρωατλαντικές Βάσεις και στρατηγεία που υπάρχουν στην Ελλάδα
  • Να επιστρέψουν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο εξωτερικό
  • Να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα – Να απαγορευτούν οι πυρηνικές δοκιμές

Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό αφέντη στον τόπο του

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια