Δίνουμε μαχητικό αγωνιστικό παρών στα συλλαλητήρια ενάντια στον προϋπολογισμό

Δίνουμε μαχητικό αγωνιστικό παρών στα συλλαλητήρια ενάντια στον προϋπολογισμό

Οι λαϊκές ανάγκες συνθλίβονται για να διατίθενται δισεκατομμύρια ευρώ στο κεφάλαιο, να χρηματοδοτούνται οι μονοπωλιακοί όμιλοι και να δουλεύει η Νατοϊκή μηχανή.

Η Ελ­λη­νι­κή Επι­τρο­πή για τη Διε­θνή Ύφεση και Ει­ρή­νη (ΕΕΔΥΕ), καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον εντεινόμενο αυταρχισμό , την κρατική βία και τρομοκρατία που όλο και περισσότερο επιστρατεύει η κυβέρνηση της ΝΔ – συνέχεια της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ – για να επιβάλλει «δια πυρός και σιδήρου» την αντεργατική της πολιτική σε όφελος των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Ο κρατικός προϋπολογισμός – καρμανιόλα για τα λαϊκά στρώματα που προωθείται για ψήφιση στη βουλή , είναι η άλλη όψη του νομίσματος της βαθιάς εμπλοκής της χώρας στους επικίνδυνους -για το λαό και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας – ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τον εγκλωβισμό της Ελλάδας στη μέγγενη των λυσσαλέων ανταγωνισμών ανάμεσα στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Οι λαϊκές ανάγκες συνθλίβονται για να διατίθενται δισεκατομμύρια ευρώ στο κεφάλαιο, να χρηματοδοτούνται οι μονοπωλιακοί όμιλοι και να δουλεύει η Νατοϊκή μηχανή με την Ελλάδα πάντα μέσα στο γκρουπ των χωρών – μελών που ανταποκρίνονται στις Νατοϊκές νόρμες του 2% του ΑΕΠ.

Δίνουμε μαχητικό μαζικό αγωνιστικό παρών στα συλλαλητήρια που οργανώνει και καλεί το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) την Τετάρτη 18/12 στην Αθήνα, στις 6:30 μμ στα Προπύλαια, στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες πόλεις σε όλη τη χώρα. Είναι το ξεκάθαρο όχι στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό, στην ολομέτωπη επίθεση στο Ασφαλιστικό, στα εργατικά δικαιώματα, στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

 

Αθήνα, 13-12-2019

Το γραφείο τύπου της ΕΕΔΥΕ

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια