Δράσεις Επιτροπής Ειρήνης Ζακύνθου

Δράσεις Επιτροπής Ειρήνης Ζακύνθου

Εκδηλώσεις της Επιτροπής Ειρήνης Ζακύνθου που συνδιοργανώθηκαν μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου και άλλους φορείς και σωματεία

Η Επιτροπή Ειρήνης Ζακύνθου το τελευταίο διάστημα συμμετείχε και συνδιοργάνωσε μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου και άλλους φορείς και σωματεία τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Στις 26 Φλεβάρη 2022 συγκέντρωση – συλλαλητήριο στην αντιπεριφέρεια με γενικότερα θέματα το ζήτημα της ακρίβειας και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία (φωτό).

2. Στις 13 Μάρτη 2022 στην συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων Ζακύνθου μετά από παρέμβαση του επικεφαλής της Επιτροπής Ειρήνης Ζακύνθου και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, Γιάννη Κορφιάτη, αλλά και του γραμματέα της Επιτροπής Ειρήνης, Γιώργη Αλιάζη, εκδόθηκε ψήφισμα καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου.

3. Στις 14 Μάρτη 2022 συμμετείχε μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου σε συγκέντρωση – σύσκεψη μαζί με σωματεία του νησιού, αναδεικνύοντας τις αιτίες του πολέμου και αποφασίστηκε η συμμετοχή της Επιτροπής Ειρήνης στην απεργία στις 6 Απρίλη με δικό της μπλοκ και πανό ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, μαζί με τα εργατικά σωματεία και τους άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια