Δραστηριοτητα της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας

Μαζική παρέμβαση – εξόρμηση ενάντια τον πόλεμο στην Ουκρανία και  στη Συμφωνία Ελλάδας και ΗΠΑ για τις Βάσεις,  πραγματοποίησαν μέλη της  Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας με τη στήριξη εργαζόμενων, γυναικών και συνταξιούχων, το απόγευμα της Παρασκευής 25/02, στο αρχαίο θέατρο. Τα  μέλη της Επιτροπής Ειρήνης μοίρασαν ανακοινώσεις τις ΕΔΥΕΕ ενάντια στον πόλεμο και ενάντια στην ελληνοαμερικάνικη

Μαζική παρέμβαση – εξόρμηση ενάντια τον πόλεμο στην Ουκρανία και  στη Συμφωνία Ελλάδας και ΗΠΑ για τις Βάσεις,  πραγματοποίησαν μέλη της  Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας με τη στήριξη εργαζόμενων, γυναικών και συνταξιούχων, το απόγευμα της Παρασκευής 25/02, στο αρχαίο θέατρο.

Τα  μέλη της Επιτροπής Ειρήνης μοίρασαν ανακοινώσεις τις ΕΔΥΕΕ ενάντια στον πόλεμο και ενάντια στην ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για τις βάσεις. Φώναξαν συνθήματα και μίλησαν με κόσμο.

Στο πλαίσιο της συζήτησης με τον κόσμο ενημέρωσαν για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην Ουκρανία, επισήμαναν τους κινδύνους που υπάρχουν με την εμπλοκή της χώρας μας για τον λαό, αλλά και τις ευθύνες που φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ, που συντάσσεται με τους σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Παράλληλα, τόνισαν ότι πρέπει να δυναμώσει η αλληλεγγύη στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της εκμετάλλευσης. Να αναπτυχθεί η πάλη για να εμποδιστούν οι εγκληματικές αποφάσεις που μετατρέπουν την πόλη μας και τη χώρα μας σε ορμητήριο θανάτου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και το λαό μας σε στόχο σε μια ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια