Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης

Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης

Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης σας καλεί στη σύσκεψη – συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μάρτη 2022 ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Γαλαξία» στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης με θέμα : «Τώρα απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο – Να κλείσουν οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές»

                                     

EΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                                 Μέλος ΕΕΔΥΕ

Γραφεία : Ομηρείου 4, Πλατεία Δημ.Τζέμου Ν.Σμύρνη

                                                     Email: eensmyrnis@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης σας καλεί όλες και όλους σε εκδήλωση με τη μορφή σύσκεψης – συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μάρτη 2022 ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Γαλαξία» στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη – της οποίας είμαστε μέλος – καταδίκασε από την πρώτη στιγμή την απαράδεκτη στρατιωτική εισβολή και επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Το ίδιο απερίφραστη είναι και η καταδίκη της απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης να αποστείλει πολεμικό υλικό στην Ουκρανία. Η εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο αυτό κλιμακώνεται. Οι βάσεις Σούδας, Αλεξανδρούπολης, Στεφανοβίκειου και άλλες υποδομές χρησιμοποιούνται και εμπλέκουν τη χώρα στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Ως εδώ! Η χώρα μας να μην γίνει πεδίο βολής για τα ΑμερικανοΝΑΤΟϊκά συμφέροντα! Ο λαός μας να μην γίνει στόχος αντιποίνων! Οι λαοί δεν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον έναν ή τον άλλο ιμπεριαλιστή ! Έχουμε αντικειμενικά συμφέρον να δυναμώσει η κοινή πάλη, η διεθνιστική αλληλεγγύη, ώστε κάθε λαός να γίνει κυρίαρχος στον τόπο του!

Είναι ώρα εγρήγορσης , επαγρύπνησης , αγώνα. Οι συνέπειες από τον πόλεμο – ως κλιμάκωση αυτών της πανδημίας που ζούμε δύο χρόνια τώρα – εκδηλώνονται ήδη. Νέο κύμα ακρίβειας σε ενέργεια , βασικά είδη κατανάλωσης κλπ. Η δοκιμασία του ελληνικού λαού λόγω πανδημίας συνεχίζεται. Η πανδημία δεν έχει φύγει, είναι εδώ! Συζητάμε για όλα αυτά στην εκδήλωσή μας με θέμα : «Τώρα απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο – Να κλείσουν οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές» με ομιλητή μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

Στην εκδήλωσή μας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους.

Νέα Σμύρνη 7 , Μάρτη 2022

Η γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης

Ενδιαφέροντα άρθρα