Εκδήλωση της Επ.Ειρήνης Μαγνησίας

Εκδήλωση της Επ.Ειρήνης Μαγνησίας

Πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση που είχε προγραμματίσει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στην παραλία (μπροστά από το Πανεπιστήμιο), με ομιλητή τον Χρήστο Μαργανέλη, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη,(Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.)

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου Μαγνησίας  σε συνεργασία με  εργατικά σωματεία και μαζικούς φορείς: Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», Συνδικάτο τροφίμων και ποτών, Ένωση εργατοϋπαλλήλων τύπου χάρτου, Σωματείο καθαριστριών και καθαριστών, Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων, Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σύλλογος Συνταξιούχων πολιτικών Υπαλλήλων, Συνδικάτο οικοδόμων, Σύλλογος Διοικητικού προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας, Ένωση Γονέων Ν. Μαγνησίας και με τη στήριξη του Σωματείου οικοδόμων Σκοπέλου, του Σωματείου Υγειονομικών Υπαλλήλων, πραγματοποίησε με επιτυχία  την εκδήλωση που είχε προγραμματίσει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στην παραλία (μπροστά από το Πανεπιστήμιο), με ομιλητή τον Χρήστο Μαργανέλη, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη,(Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.)

Ο Χρήστος Μαργανέλης επισήμανε, ότι η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από ραγδαίες εξελίξεις και με τα σύννεφα του πολέμου να πυκνώνουν πάνω από την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου , του Αιγαίου, των Βαλκανίων και της Μ. Ανατολής εξαιτίας της όξυνσης των αντιθέσεων – ανταγωνισμών ανάμεσα στις αντιμαχόμενες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και τις συμμαχίες τους για το μοίρασμα των αγορών, την αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών ενέργειας και τη διασφάλιση των δρόμων μεταφοράς.

Ανέδειξε την επικίνδυνη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εμπλέκοντας βαθύτερα τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, πολέμους και επεμβάσεις, με επικίνδυνες συνέπειες  τόσο για τον   Ελληνικό λαό, όσο και για τους λαούς της περιοχής.

Κάλεσε σε επαγρύπνηση και οργάνωση της πάλης ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικού σχεδιασμούς, πολέμους και επεμβάσεις.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια