Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής

Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 25 Φλεβάρη «Γιατί τέτοια βιασύνη; Τι στοχεύουν ΕΕ και ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή;» με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο ε.α. ΠΝ, μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ). Η κεντρική ομιλία ανέδειξε τις εξελίξεις στα Βαλκάνια καθώς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 25 Φλεβάρη «Γιατί τέτοια βιασύνη; Τι στοχεύουν ΕΕ και ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή;» με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο ε.α. ΠΝ, μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ).

Η κεντρική ομιλία ανέδειξε τις εξελίξεις στα Βαλκάνια καθώς και για τα ελληνοτουρκικά ζήτημα. Πρόβαλε το ρόλο που παίζουν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις σε ΕΕ και ΝΑΤΟ στην περιοχή μας και προβλημάτισε το κόσμο που παραβρέθηκε για το τι στάση πρέπει να κρατήσουν οι λαοί το περιοχών αυτών, πως δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια των ιμπεριαλιστών και δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από μία σύγκρουση μεταξύ τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλο πλήθος κόσμου που ζωντάνεψε την συζήτηση με πλήθος ερωτήσεων και προβληματισμών γύρω από το ζήτημα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και φορείς της τοπικής κοινωνίας της Αγίας Παρασκευής καθώς και απόστρατοι των ενόπλων δυνάμεων από την ΚΕΘΑ οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η ομιλία του Γ.Ντουνιαδάκη

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια