Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης – Υμηττού: εκδήλωση – συζήτηση στις 28 Μάρτη

Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης – Υμηττού σας καλεί στην εκδήλωση – συζήτηση, που θα γίνει στις 28 Μάρτη στις 18:30 στην αίθουσα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού (ΦΟΥ) (Αμισού & Λεωφ. Σμύρνης). Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ

Τα σύννεφα του πολέμου στον ουρανό της πατρίδας μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, καθημερινά, γίνονται όλο και ποιο βαριά.  Με την οικονομική κρίση να έχει γονατίσει τη λαϊκή οικογένεια, η πιθανότητα εμπλοκής της Ελλάδας σε μια πολεμική σύρραξη, μικρής ή μεγαλύτερης  έκτασης, θα αυξήσει δραματικά τις ολέθριες συνέπειες σε κάθε πτυχή της ζωής μας και κυρίως της ζωής της νεολαίας μας. Η αγωνία όλων μας είναι μεγάλη και δικαιολογημένη. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, χωρίς να φταίει, το «μάρμαρο» το πληρώνει πάντα ο λαός. Για τις γενεσιουργές αιτίες, τ’ αποτελέσματα και κυρίως την αντίδρασή μας σ’ αυτά τα θέματα:

η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης – Υμηττού σας καλεί στην εκδήλωση – συζήτηση, που θα γίνει στις 28 Μάρτη στις 18:30 στην αίθουσα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού (ΦΟΥ) (Αμισού & Λεωφ. Σμύρνης)

Ομιλητής: Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ

 

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια