Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας

Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας

Συμμετοχή της Επιτροπής Ειρήνης Ελευσίνας  στο Χριστουγεννιάτικο Χωρίο του Δήμου Ελευσίνας

Επιτυχημένη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Ελευσίνας και της Επιτροπής Ειρήνης Ελευσίνας στο Χριστουγεννιάτικο Χωρίο του Δήμου Ελευσίνας

 

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας (μέλος της ΟΓΕ) και η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας είχαν το δικό τους περίπτερο στο Χριστουγεννιάτικο Χωρίο.

Μέλη του συλλόγου έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες μαζί με τους μικρούς επισκέπτες του χωριού, ενώ παράλληλα γινόταν ενημέρωση των γονέων για τη δράση αλλά και το τι πραγματικά πρεσβεύουν ο Σύλλογος Γυναικών και η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας.

Η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη ενώ και οι συζητήσεις με τους γονείς ήταν ενδιαφέρουσες, αφού μοιράστηκαν μαζί μας τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή αλλά και τις ανησυχίες τους για το μέλλον.

Οι μικροί μας φίλοι ξεδίπλωσαν την φαντασία τους σε χριστουγεννιάτικα εργαστήρια με θέμα “Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη”. Ζωγράφισαν με χαρά και δημιουργικότητα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. Παράλληλα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, παρέδωσαν έργα μαθητών που δημιούργησαν στα σχολεία τους.

Τα έργα αυτά στάλθηκαν με την μεσολάβηση της ΕΕΔΥΕ (Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη) στην πρεσβεία της Παλαιστίνης και μέσω αυτής στα παιδιά της Παλαιστίνης ως ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας και η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της δράσης και μας εμπνέουν για μελλοντικές δράσεις αλληλεγγύης

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια