Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου: Εκδήλωση αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό

Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου: Εκδήλωση αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό

Εκδήλωση – συναυλία διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μάρτη η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Η εκδήλωση έγινε στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Εκδήλωση – συναυλία διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μάρτη η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Η εκδήλωση έγινε στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή video, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ιλίου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ Πέτρος Καραμπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, τη διακοπή των εποικισμών και την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων. (Δείτε εδώ βίντεο). 

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο πρέσβης του κράτους της Παλαιστίνης, Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι, ευχαριστώντας τον ελληνικό λαό για την έκφραση αλληλεγγύης και συμπαράστασης που εκφράζει στο δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού. (Δείτε εδώ βίντεο). Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών. 

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Σταύρος Τάσσος και άλλα μέλη της γραμματείας και του εθνικού συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και αρκετά μέλη του δημοτικού συμβουλίου, o Μιχάλης Σελέκος δήμαρχος Χαϊδαρίου, η Ρούλα Κανέλλη, αντιδήμαρχος Πετρούπολης, εκπρόσωποι από ΕΕΔΔΑ, ΚΕΘΑ, Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο, από την Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, εκπρόσωποι από τα τοπικά παραρτήματα της ΟΓΕ, της ΠΕΑΕΑ, των Συνταξιούχων, των Οικοδόμων, καθώς επίσης και αρκετοί εκπαιδευτικοί και μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Εκδήλωση συνεχίστηκε με συναυλία, από μαθητές του Μουσικού σχολείου Ιλίου και το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη», οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια του αγώνα, μέσα σε κλίμα αγωνιστικότητας και αποφασιστικότητας για δράση ενάντια στον κοινό εχθρό των λαών, τον Ιμπεριαλισμό.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια