ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας και η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη συνεχίζοντας τον κύκλο εκδηλώσεων και δράσεων τους για 5η συνεχή χρονιά, πραγματοποίησαν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 (στην αίθουσα “πολλαπλών χρήσεων” του 2ου – 4ου Γυμνασίου Ελευσίνας), έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗΣ». Συμμετείχαν παιδιά από

Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας και η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη συνεχίζοντας τον κύκλο εκδηλώσεων και δράσεων τους για 5η συνεχή χρονιά, πραγματοποίησαν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 (στην αίθουσα “πολλαπλών χρήσεων” του 2ου – 4ου Γυμνασίου Ελευσίνας), έκθεση ζωγραφικής με θέμα:

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗΣ».

Συμμετείχαν παιδιά από τα σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής, τα οποία και επισκέφτηκαν με του γονείς τους την έκθεση.

Επίσης παρακολούθησαν προβολές σχετικών βίντεο, αλλά και βίντεο από δημιουργίες των μαθητών του 3ου Δ. Σχολείου Μαγούλας. Έγιναν δε συζητήσεις για το θέμα του Παλαιστινιακού που παρακολουθήθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους παραβρισκόμενους.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια