Κάλεσμα ΕΔΥΕΘ και ΕΔΥΕΥΑΘ σε Ανοιχτή Συζήτηση

Κάλεσμα ΕΔΥΕΘ και ΕΔΥΕΥΑΘ σε Ανοιχτή Συζήτηση

Ανοιχτή Συζήτηση την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 και ώρα 11.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού στους Νέους Επιβάτες

Κάλεσμα των Επιτροπών για την Διεθνή Ύφεση & Ειρήνη Θεσσαλονίκης & Υπαίθρου Ανατολικής Θεσσαλονίκης για την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 και ώρα 11.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού στους Νέους Επιβάτες όπου θα πραγματοποιηθεί:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ 

σχετικά με : 

·         Την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις συνέπειες για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια από τον ανταγωνισμό των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και δυνάμεων ΝΑΤΟ – Ε.Ε. – ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ.

·        Τις συνέπειες από την εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

 

Θα γίνουν δύο 20λεπτες θεματικές εισηγήσεις από:

·         Τον Πρόεδρο της Ε.Δ.Υ.Ε.Θ. και Αντιπρόεδρο της γραμματείας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. Νίκο Ζώκα.

·         Τον Αντιπρόεδρο της Ε.Δ.Υ.Ε.Θ. και μέλος του Εθνικού συμβουλίου της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. απόστρατο Ανθυποπυραγό Μιχαήλ Μιχαήλ.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην βάση των ερωτημάτων που θα υποβάλλονται.

Πριν την έναρξη των εισηγήσεων θα προβληθεί 20λεπτο οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Ουκρανία. 

Ραντεβού στους Νέους Επιβάτες για να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε από κοινού πάνω στην βάση των σημερινών σοβαρών γεγονότων που είναι σε εξέλιξη!   

Με εκτίμηση 

Για την ΕΔΥΕΥΑΘ 

Η γραμματεία  της Επιτροπής

 

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια