ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ

Η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, στα πλαίσια των αντιϊμπεριαλιστικών Πρωτοβουλιών της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη), οργάνωσε ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ την Κυριακή 30 ΜΑΗ με κεντρικά Συνθήματα: Να απεμπλακεί η χώρα μας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια και επεμβάσεις στη περιοχή και από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Να καταργηθούν οι Αμερικανονατοϊκές Βάσεις

Η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, στα πλαίσια των αντιϊμπεριαλιστικών Πρωτοβουλιών της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη), οργάνωσε ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ την Κυριακή 30 ΜΑΗ με κεντρικά Συνθήματα:

  • Να απεμπλακεί η χώρα μας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια και επεμβάσεις στη περιοχή και από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Να καταργηθούν οι Αμερικανονατοϊκές Βάσεις
  • Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό για να σταματήσει τώρα η δολοφονική επίθεση του Ισραήλ.
  • Να κλείσουν όλα τα στρατόπεδα – φυλακές στα νησιά. Να ξηλωθεί το τερατούργημα στου Ζερβού και να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες προς τις χώρες προτίμησής τους.

Η Πορεία ξεκίνησε από το ΚΥΤ Ζερβού στις 5 μμ και κατέληξε στη Πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου.

Την ίδια ώρα 5μ.μ έγινε και η εκκίνηση της Ειρηνοδρομείας από το Πυθαγόρειο που αποτελεί παράλληλη αθλητική εκδήλωση της Πορείας Ειρήνης. Οι δρομείς ακολούθησαν τη διαδρομή Πυθαγόρειο-Χώρα- Μυτιληνιοί- ΚΥΤ Ζερβού – Βαθύ ( Πλ. Πυθαγόρα)

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια