Συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εκδηλώσεις στο Ίλιον

Συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εκδηλώσεις στο Ίλιον

Η  έκθεση εικαστικών και οι δράσεις, παρατείνονται και για την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου (9.00πμ-2.00μμ)

 

 

                                                                              ΑΘΗΝΑ 24-1-2023

Συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι δράσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η   Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου και οι εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή  με θεματικούς άξονες την ειρήνη, τη φιλία και την αλληλεγγύη των λαών και τίτλο : «…Τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα».

Από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, την σκυτάλη έχουν πάρει οι μαθητές και οι μαθήτριες που μαζί με τους δασκάλους τους, επισκέπτονται  μαζικά και ξεναγούνται στην έκθεση εικαστικών που υπάρχει, και παίρνουν μέρος στις πολύμορφες δράσεις  που έχουν ετοιμασθεί από την ομάδα φίλων, παιδαγωγών, λογοτεχνών  και συγγραφέων.

Οι μαθητές με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο συμμετέχουν και στα παιχνίδια-δράσεις-συζητήσεις που γίνονται στον χώρο, φέρνοντας την δική τους ματιά, στο πώς αντιλαμβάνονται  οι ίδιοι την ανάγκη του αγώνα και της δράσης για αυτά τα θέματα.

Λόγω μεγάλης συμμετοχής κύρια από τα σχολεία, η  έκθεση εικαστικών και οι δράσεις, παρατείνονται και για την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου (9.00πμ-2.00μμ)

 

24-1-2023

Το γραφείο τύπου της ΕΕΔΥΕ

 

 

Ενδιαφέροντα άρθρα