Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου

NO PASARAN! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ Οι ΗΠΑ – ΕΕ και οι σύμμαχοι τους υλοποιούν ακόμη μία βρώμικη επέμβαση στη Βενεζουέλα. Η απόπειρα πραξικοπήματος, που εκτυλίχθηκε το προηγούμενο διάστημα, έγινε με την ανοιχτή στήριξή τους, ενώ συνεχίζουν να εντείνουν τις πιέσεις και τον εκβιασμό προς τον νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρο της χώρας.

NO PASARAN!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

Οι ΗΠΑ – ΕΕ και οι σύμμαχοι τους υλοποιούν ακόμη μία βρώμικη επέμβαση στη Βενεζουέλα. Η απόπειρα πραξικοπήματος, που εκτυλίχθηκε το προηγούμενο διάστημα, έγινε με την ανοιχτή στήριξή τους, ενώ συνεχίζουν να εντείνουν τις πιέσεις και τον εκβιασμό προς τον νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρο της χώρας.

ΔΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Ο λαός της χώρας μας γνωρίζει τι σημαίνει χούντα και πραξικόπημα. Γνωρίζει τι σημαίνει ιμπεριαλιστική επέμβαση, πόλεμος και προσφυγιά. Γνωρίζει τι σημαίνει εκείνοι που αιματοκυλούν τους λαούς να μιλάνε για «δημοκρατία» και «ελευθερία» προετοιμαζόμενοι για τις επόμενες επεμβάσεις τους. Γνωρίζει ότι οι δρόμοι του πετρελαίου, των αγωγών και της ενέργειας είναι βαμμένοι με το αίμα των λαών.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Καταδικάζουμε την ιμπεριαλιστική επέμβαση!

Καταδικάζουμε τον βρώμικο ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης που υποκρίνεται και δεν καταδικάζει την επέμβαση!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο λαό της Βενεζουέλας και στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε λαού να αποφασίζει ο ίδιος για την τύχη του.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ
ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ!!!

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

VS

ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, 19/05, ΩΡΑ 5μμ

Ενδιαφέροντα άρθρα