ΧΑΝΙΑ – Με συγκέντρωση και πορεία εκφράστηκε η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό

ΧΑΝΙΑ – Με συγκέντρωση και πορεία εκφράστηκε η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό

Κινητοποίηση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, από σωματεία και μαζικούς φορείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Νομού Χανίων.

Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς και πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο κινητοποίησης αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, από σωματεία και μαζικούς φορείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Νομού Χανίων.

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη»«Έξω οι φονιάδες των λαών»«Να κλείσει η βάση της Σούδας»«Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών»«Οι ιμπεριαλιστές την γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν»«Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, πόλεμο στον πόλεμο των καπιταλιστών», ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν στην διάρκεια της κινητοποίησης. (Δείτε εδώ το video με τα συνθήματα της κινητοποίησης).

Με την ολοκλήρωση της κινητοποίησης ανανέωσαν το ραντεβού τους, στη νέα συγκέντρωση στην οποία καλεί η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Χανίων, στο πλαίσιο των αντιιμπεριαλιστικών εκδηλώσεων της ΕΕΔΥΕ και της πολύμορφης δράσης αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό», που θα γίνει το Σάββατο 22 Μάη στις 7 μ.μ., στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών στα Χανιά.

Νωρίτερα στην συγκέντρωση μίλησε ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ν. Χανίων, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Ντίνος Κουτσογιαννόπουλος, μέλος του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ο Ενιαίος Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης, ο Σύλλογος Φοιτητών Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου – παράρτημα Χανίων, ο Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων, η Παροικία Παλαιστινίων στα Χανιά, καθώς και τα σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού, Τροφίμων – Ποτών και Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

 

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια