ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 85ο τεύχος του περιοδικού της ΕΕΔΥΕ «ΔΡΟΜΟΙ της ΕΙΡΗΝΗΣ»!

Διαδώστε και στηρίξτε τους Δρόμους της Ειρήνης για να φτάσει ΠΑΝΤΟΥ το κάλεσμα συσπείρωσης στο αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης, τους αγωνιστές και αγωνίστριες  σε όλη την Ελλάδα, με το νέο τεύχος στα χέρια τους, να κάνουμε ένα πλατύ – θαρραλέο άνοιγμα στους εργαζόμενους, στους  τόπους δουλειάς, στις σχολές και τα σχολεία, στους ανέργους, τους συνταξιούχους, σε όλο το λαό, ακόμα πιο εντατικά αυτή τη φορά, μιας και η αρθρογραφία του  τεύχους 85 καταπιάνεται με τη νέα Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ, φωτίζοντας τις αιτίες, τις επιδιώξεις, τα πραγματικά συμφέροντα που κρύβονται επιδέξια κάτω από τα προσχήματα περί «γεωστρατηγικής αναβάθμισης», «εθνικής πολιτικής» κ.α

Διαδώστε και στηρίξτε τους Δρόμους της Ειρήνης για να φτάσει ΠΑΝΤΟΥ το κάλεσμα συσπείρωσης στο αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα. Για να δώσουμε ένα γερό πλήγμα στο κλίμα εφησυχασμού και αδράνειας που καλλιεργούν η κυβέρνηση και τα κόμματα υποστηριχτές του ευρωατλαντικού δρόμου της Ελλάδας.  Για να συνεχίσει ακόμα πιο αποτελεσματικά η ανοδική πορεία κυκλοφορίας που σημειώνει το περιοδικό της ΕΕΔΥΕ τα τελευταία χρόνια!

Ενδιαφέροντα άρθρα