ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 87ο τεύχος του περιοδικού «ΔΡΟΜΟΙ της ΕΙΡΗΝΗΣ»!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 87ο τεύχος του περιοδικού «ΔΡΟΜΟΙ της ΕΙΡΗΝΗΣ»!

Κατεβάστε δωρεάν το νέο τεύχος του περιοδικού της ΕΕΔΥΕ.

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες για το λαό μας συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δίνει στη δημοσιότητα σε ηλεκτρονική μορφή το 87ο  τεύχος του περιοδικού της “ΔΡΟΜΟΙ της ΕΙΡΗΝΗΣ”, που μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ΕΕΔΥΕ (www.eedye.gr).

Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή επιδιώκουμε να φτάσει παντού, σε κάθε σπίτι, η φωνή και οι θέσεις του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος. Δυναμώνουμε την πάλη μας ενάντια στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που έχει για “θεό” το κυνήγι του κέρδους. Γεννά τους πολέμους και την προσφυγιά και την ίδια στιγμή για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, δημιουργεί τις τραγικές ελλείψεις στον κλάδο της υγείας και της πολιτικής προστασίας. Θυσιάζει τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων στους χώρους δουλειάς λόγω της έλλειψης των αναγκαίων μέτρων προστασίας, πετάει το μπαλάκι στην “ατομική ευθύνη” του λαού που καθημερινά -με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων- ζει από πρώτο χέρι την εκμετάλλευση, τη φτώχεια.

Προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας! Μένουμε δυνατοί και διεκδικητικοί! Δυναμώνουμε την πάλη και τη διεκδίκηση του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, συνολικά του λαϊκού κινήματος ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους κι επεμβάσεις, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς, για να ανοίξει ο δρόμος να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματά μας.

Καλούμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος να συμβάλλουν σε αυτή την πάλη και μέσω της διάδοσης του τεύχους του περιοδικού που δίνουμε στη δημοσιότητα σε ηλεκτρονική μορφή.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Δρόμοι της Ειρήνης – τ.87

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια