Ανακοίνωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Ιράν

Η ΕΕΔΥΕ καλεί σε επαγρύπνηση μπροστά στις επικίνδυνες αυτές εξελίξεις, από τις οποίες οι λαοί δεν έχουν να προσδοκάνε τίποτα θετικό.

20 χρόνια από την ιμπεριαλιστική επέμβαση

Στη βαρβαρότητα των ιμπεριαλιστών αντιτάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αντιστάθηκαν οι γνήσιες αντιιμπεριαλιστικές – αντιπολεμικές και πατριωτικές δυνάμεις, μαζί και το κίνημά μας η ΕΕΔΥΕ.

14/4/2019 – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Αξιοποιούμε την Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, ώστε ο λαός μας να δώσει απάντηση μέσα από τη δράση του στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση: Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση της έκδοσης «ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση: Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών» Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση – παρουσίαση της έκδοσης «ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση: «Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών», που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η ΕΕΔΥΕ, στην αίθουσα της ΟΓΕ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, πολυμελής αντιπροσωπεία

Απόφαση Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ

Αθήνα, 8 Δεκέμβρη 2018 Αίθουσα Συνδικάτου Οικοδόμων   Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, Συνέρχεται σήμερα, ένα χρόνο μετά το 18ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ, το Εθνικό Συμβούλιο προκειμένου να ελέγξουμε και να εξετάσουμε τη δράση μας στη βάση των αποφάσεων του Συνεδρίου, να συγκεντρώσουμε την πείρα από τις πολύμορφες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και

Μέρα Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης

Στο πλαίσιο της Μέρας Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, που έχει αναγγείλει η ΕΕΔΥΕ την Κυριακή 13 Μάη, κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Πρόσφατα στην κατηγορία