ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Δε χωρά καμία επανάπαυση κι εφησυχασμός! Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, η ΕΕΔΥΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό σε επαγρύπνηση κι ετοιμότητα.

Πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ στα σχολεία 2019-2020

Να στείλουμε μήνυμα αντίστασης ενάντια σε όλους τους πολεμικούς ανταγωνισμούς και σχεδιασμούς, ενάντια στο ρατσισμό και στην ξενοφοβία.

Ταυτόχρονα να στείλουν μήνυμα ελπίδας, ώστε μέσα από την πάλη του κάθε λαός και ο δικός μας να γίνει νοικοκύρης στον τόπο του.

Ανακοίνωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Ιράν

Η ΕΕΔΥΕ καλεί σε επαγρύπνηση μπροστά στις επικίνδυνες αυτές εξελίξεις, από τις οποίες οι λαοί δεν έχουν να προσδοκάνε τίποτα θετικό.

20 χρόνια από την ιμπεριαλιστική επέμβαση

Στη βαρβαρότητα των ιμπεριαλιστών αντιτάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αντιστάθηκαν οι γνήσιες αντιιμπεριαλιστικές – αντιπολεμικές και πατριωτικές δυνάμεις, μαζί και το κίνημά μας η ΕΕΔΥΕ.

14/4/2019 – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Αξιοποιούμε την Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, ώστε ο λαός μας να δώσει απάντηση μέσα από τη δράση του στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση: Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση της έκδοσης «ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση: Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών» Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση – παρουσίαση της έκδοσης «ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση: «Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών», που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η ΕΕΔΥΕ, στην αίθουσα της ΟΓΕ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, πολυμελής αντιπροσωπεία

Πρόσφατα στην κατηγορία