Δελτίο τύπου για τις νέες δολοφονικές ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας

Το αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της χώρας μας, συνολικά ο ελληνικός λαός εκφράζουμε γι’ ακόμη μια φορά την αμέριστη διεθνιστική μας αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον πολύπαθο Παλαιστινιακό λαό. Απαιτούμε να σταματήσουν οι ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας. Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για τον τερματισμό της κατοχής, την δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967, την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους.

77 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΕ ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Σήμερα, 77 χρόνια μετά, κλιμακώνονται οι ανταγωνισμοί και η επιθετικότητα ανάμεσα στους ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ με τη Ρωσία και την Κίνα στο φόντο του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, με υπαρκτό το ενδεχόμενο γενίκευσής του.

Λαχειοφόρος Αγορά της ΕΕΔΥΕ – 2022

Στην τελική ευθεία για την επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς για το 2022, που ολοκληρώνεται στις 31 Μάη, έχει μπει η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

40ή Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

«Καμία συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις!». Στα βήματα του πρωτομάρτυρα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη βαδίζει για μία ακόμη χρονιά το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, μέσα από την 40ή Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης.

40η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΗ 2022

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Δίνουμε τη μάχη ενάντια στους δυνάστες, στους ληστές-ιμπεριαλιστές που σέρνουν τους λαούς στο πολεμικό σφαγείο. Αυτή είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας, που αντιστοιχεί στα συμφέροντα των λαών. Αυτό δίνει ουσιαστικό περιεχόμενο στη σύγχρονη αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική δράση. Σ’ αυτό το δρόμο βαδίζουμε μαζικά στην 40η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ: Εξέφρασε την καταδίκη της στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Την καταδίκη της στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγεται στην Ουκρανία, εξέφρασε μέσα από τη συνέλευση συγκρότησης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απρίλη, η Επιτροπή Ειρήνη Σερρών.

Πρόσφατα στην κατηγορία