ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Η ΕΕΔΥΕ μαζί με τις Επιτροπές Ειρήνης, όλο το δυναμικό τους, είναι σε πλήρη δράση με τις Πορείες Ειρήνης πανελλαδικά και ταυτόχρονα ετοιμάζονται να δώσουν το δικό τους αγωνιστικό παρών στις αγωνιστικές απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Η Ελ­λη­νι­κή Επι­τρο­πή για τη Διε­θνή Ύφεση και Ει­ρή­νη (ΕΕΔΥΕ), αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία κυβέρνησης-κουαρτέτου που επεκτείνει τον κατάλογο των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων και ενισχύει τους οικονομικά ισχυρούς για να ανακάμψουν από την κρίση.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ταυτόχρονα προωθεί σε όλα τα πεδία , τη «γεωστρατηγική αναβάθμιση» της χώρας για να στηρίξει με κάθε τρόπο τους στόχους του κεφαλαίου για Ελλάδα  ενεργειακό κόμβο και διαμετακομιστικό κέντρο. Στο πλαίσιο αυτό αλωνίζουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα και τα καράβια των ιμπεριαλιστών αμερικάνικα και άλλα πιάνουν στα λιμάνια για επισκευές , «ψυχαγωγία» κλπ.  ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ , ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να εξωραϊσει τη συμφωνία και να εκτονώσει την οργή εργαζομένων – λαϊκών στρωμάτων για τα απαράδεκτα μέτρα. Στην προκλητική προπαγάνδα, στην επιχείρηση αποπροσανατολισμού απαντάμε με τη δράση μας και στις δύο όψεις της αντιδραστικής πολιτικής της κυβέρνησης.  Η ΕΕΔΥΕ μαζί με τις Επιτροπές Ειρήνης, όλο το δυναμικό τους, είναι σε πλήρη δράση με τις Πορείες Ειρήνης πανελλαδικά και ταυτόχρονα ετοιμάζονται να δώσουν το δικό τους αγωνιστικό παρών στις αγωνιστικές απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια