Τοποθέτηση για το βάθεμα της εμπλοκής της χώρας μας

Τοποθέτηση για το βάθεμα της εμπλοκής της χώρας μας από τον Ν. Παπαναστάση, βουλευτή του ΚΚΕ και μέλος του Ε.Σ. της ΕΕΔΥΕ902.gr

Αυτή η πολιτική πρέπει να καταδικαστεί από το λαό και τα μέλη των ένοπλων δυνάμεων που προέρχονται από λαϊκές οικογένειες που είναι θύματα των αντιλαϊκών μέτρων.

Τοποθέτηση για το βάθεμα της εμπλοκής της χώρας μας

από τον Ν. Παπαναστάση, βουλευτή του ΚΚΕ και μέλος του Ε.Σ. της ΕΕΔΥΕ.

 

Εξαιρετικά επικίνδυνη είναι η πολιτική εξυπηρέτησης των σχεδίων ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, μιλώντας στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης της ΝΔ.

Σημείωσε ότι αυτή η πολιτική πρέπει να καταδικαστεί από το λαό και τα μέλη των ένοπλων δυνάμεων που προέρχονται από λαϊκές οικογένειες που είναι θύματα των αντιλαϊκών μέτρων.

Όπως είπε, τα αστικά κόμματα εξωραΐζουν το ρόλο των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και πρόσθεσε ότι είναι ματωμένες από το ΝΑΤΟ οι λέξεις Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία και άλλες. Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, υπογράμμισε ότι σκοπός της ήταν η ένταξη τη Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ και με τη συγκαταβατική αντίρρηση της ΝΔ.

Ενδιαφέροντα άρθρα