Εκδήλωση Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΚΟ – Τραπεζών & ΕΕΔΥΕ στις 26/4/2018

Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σε καλούμε την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 11.00 στην εκδήλωση – συζήτηση που συνδιοργανώνουμε με την ΕΕΔΥΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή και την εμπλοκή της χώρας. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου, Χαλκοκονδύλη 37, 8ος όροφος και την παρουσίαση του Θέματος θα κάνει ο Νίκος Παπαναστάσης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

Συνάδελφε,

Με την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας  και Γαλλίας στη Συρία την Παρασκευή 13/4/2018, η οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμμετοχή της χώρας μας στις πολεμικές αυτές επιχειρήσεις,  οι ιμπεριαλιστές οδηγούν σε νέα και μεγαλύτερη κλιμάκωση τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία που διεξάγεται εδώ και επτά χρόνια για το μοίρασμα των ενεργειακών πόρων και δρόμων μεταφοράς τους.

Παράλληλα μεγαλώνει καθημερινά η προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο με τη συνεχή αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας αυξάνοντας  την ένταση στην περιοχή, με ορατό πια τον κίνδυνο ενός θερμού επεισοδίου.

Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σε καλούμε την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 11.00 στην εκδήλωση – συζήτηση που συνδιοργανώνουμε με την ΕΕΔΥΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή και την εμπλοκή της χώρας.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου, Χαλκοκονδύλη 37, 8ος όροφος και την παρουσίαση του Θέματος θα κάνει ο Νίκος Παπαναστάσης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια