Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ για το κυπριακό

Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το πραξικόπημα και την εισβολή στην Κύπρο. Στην εκδήλωση μίλησαν οι: Θέμος Στοφορόπουλος, πρέσβης επί τιμή και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, Χρήστος Μαργανέλης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και της

Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το πραξικόπημα και την εισβολή στην Κύπρο.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι: Θέμος Στοφορόπουλος, πρέσβης επί τιμή και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, Χρήστος Μαργανέλης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού, ενώ συντονιστής στην εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Μηλιώνης, δημοσιογράφος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, εκ μέρους της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), εκπρόσωπος από την Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, ο πρόεδρος του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Περιστερίου, εκπρόσωποι οργανώσεων συνταξιούχων, καθώς και επιτροπές ειρήνης από την Αττική και τον Πειραιά.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε πλούσια συζήτηση και παρεμβάσεις σχετικά με το Κυπριακό, αλλά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια