Διεθνές Ταμείο για την Υποστήριξη των Θυμάτων του Σεισμού στη Συρία

Διεθνές Ταμείο για την Υποστήριξη των Θυμάτων του Σεισμού στη Συρία

Απόφαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης και του Συμβουλίου Ειρήνης των ΗΠΑ για την υποστήριξη των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού στη Συρία

 

Απόφαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης και του Συμβουλίου Ειρήνης των ΗΠΑ για την υποστήριξη των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού στη Συρία

“Το Συμβούλιο Ειρήνης των ΗΠΑ (USPC) και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης (WPC) ξεκίνησαν μια κοινή διεθνή εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη των θυμάτων του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού στη Συρία, τα οποία αντιμετωπίζουν τις συνέπειες ενός καταστροφικού σεισμού χωρίς τις τόσο απαραίτητες προμήθειες τρόφιμα, φάρμακα και στέγη ως αποτέλεσμα εξουθενωτικών οικονομικών κυρώσεων.

Σκοπός αυτού του ταμείου είναι να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια για την αγορά και αποστολή ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού στα θύματα του σεισμού στη Συρία, σε άμεσο συντονισμό και συνεργασία με τη Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, σύμφωνα με τη Γενική Άδεια Αρ. 23 του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, «Έγκριση συναλλαγών που σχετίζονται με προσπάθειες ανακούφισης από τους σεισμούς στη Συρία».

Αυτή η προσπάθεια συγκέντρωσης κεφαλαίων διεκπεραιώνεται μέσω του Ταμείου μας για την Ειρήνη της USPC, το οποίο είναι εγγεγραμμένο μη κερδοσκοπικό ταμείο 501(c)(3) και όλες οι συνεισφορές που γίνονται θα εκπίπτουν φορολογικά.

Θεωρούμε την αλληλεγγύη ανθρώπινο καθήκον, ειδικά σε αυτή την περίπτωση, δεδομένης της καταστροφικής ανθρώπινης κατάστασης που προκάλεσε ο πρόσφατος σεισμός. Καλούμε όλους τους αληθινούς υποστηρικτές των ανθρωπιστικών σκοπών να βοηθήσουν τον πονεμένο λαό της Συρίας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές.

Σας ζητάμε να συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια. Οι συνεισφορές σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αγορά και αποστολή ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού για τα θύματα του σεισμού στη Συρία χωρίς διοικητικές κρατήσεις.

Παρακαλούμε δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας.

Συμβούλιο Ειρήνης των ΗΠΑ (USPC) / Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης (WPC)
15 Μαρτίου 2023″

Παραθέτουμε τον σύνδεσμο για το Διεθνές Ταμείο  εδώ

Ενδιαφέροντα άρθρα