Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης

Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης

Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης προσκαλεί τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος  στην εκδήλωση – κινητοποίηση του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης προσκαλεί τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος  στην εκδήλωση – κινητοποίηση του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης, την Κυριακή 4 Απρίλη ώρα 12.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Ένα χρόνο μετά την πανδημία, η κυβέρνηση αφήνει το λαό ανοχύρωτο μπροστά και στο τρίτο κύμα. Συνεχίζει προκλητικά να αρνείται την επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, αρνείται να υλοποιήσει τις προτάσεις των υγειονομικών που δίνουν με αυτοθυσία τη μάχη για τη ζωή, παρά τις τεράστιες ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας. Μετέτρεψε τα δημόσια νοσοκομεία σε νοσοκομεία μιας νόσου και διώκει αγωνιστές συνδικαλιστές και υγειονομικούς που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη ζωή.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση επιτίθεται στα δικαιώματα των εργαζομένων, διοχετεύει πακτωλό δισεκατομμυρίων στους οικονομικά ισχυρούς και παίρνει συγχαρητήρια για τη 2η θέση –σε δαπάνες– ανάμεσα στις τριάντα χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

  • Να επιταχθεί άμεσα ο ιδιωτικός τομέας της υγείας, χωρίς αποζημίωση.
  • Να γίνουν όλες οι απαραίτητες μόνιμες προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού, εκπαιδευτικού προσωπικού, προσωπικού για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δίχως όρους και προϋποθέσεις.
  • Καμία συμμετοχή των ΑΕΙ – ερευνητικών κέντρων στα προγράμματα του ΝΑΤΟ.
  • Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.
  • Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές. Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Στρατιωτική Συμφωνία για τις Βάσεις.
  • Να επιστρέψουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις από τις αποστολές στο εξωτερικό.

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια