ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η σύσκεψη – συζήτηση της Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης, την Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2022 στο θέατρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από τον υπεύθυνο της Επιτροπής Ειρήνης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, Φίλιππο Ρινταρή. Το θέμα ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ , ανέπτυξε διεξοδικά ο οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ, Γρηγόρης Αναγνώστου. Ακολούθησαν ερωτήσεις για την ουσία των εξελίξεων με έμφαση στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους, το μέτωπο της Ουκρανίας κλπ.

Ο εκπρόσωπος του σωματείου των ΕΒΕ της Ηλιούπολης εξέφρασε την αγωνιστική διάθεση του φορέα για κοινή δράση με την Επιτροπή Ειρήνης και τους άλλους φορείς της πόλης, ενάντια στην Ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις και την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας σε όλο το εύρος των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και πολέμων.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης με το δυναμικό της, θα συνεχίσει τη δράση στην Ηλιούπολη και θα συμβάλει ενεργά στις κεντρικές δραστηριότητες της ΕΕΔΥΕ που θα αναπτυχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια